Nieuws

Yamaha Experience

Op zaterdag 24 mei aanstaande brengt de Yamaha Expierience 2008 een bezoek aan Bruggeman Motoren in Nieuw-Vennep. Vanuit de grote Yamaha Experience trailer, die voor de zaak geparkeerd wordt, komen vooral heel veel fonkelnieuwe Yamaha motoren voor een onvergetelijke proefrit en ook nog vele spetterende activiteiten. Bij al die testmotorfietsen die uit de trailer gerold worden is ook de allernieuwste XT660Z Ténéré, de moderne All Road met een legende als achtergrond. Proefrijden, beleven en kennismaken, het kan allemaal op 24 mei.
Proefrijden op bijna alle Yamaha-modellen, de nieuwe XT660Z Ténéré ontdekken, ontbijten, van een motormodeshow genieten, reisorganisaties en clubs ontmoeten, de minimarkt bezoeken, meedoen aan een Dakar-quiz en nog veel, veel meer. Het gebeurt allemaal tijdens de Yamaha Experience 2008. Voor diegenen, die wat meer actie willen is er een sleutelwedstrijd. Twee kandidaten nemen het tegen elkaar op om zo snel mogelijk het voorwiel uit en weer terug in de voorvork te monteren. Voor de winnaar ligt een mooie prijs te wachten. Er is op deze bijzondere dag natuurlijk heel veel gelegenheid om proef te rijden op de nieuwe Yamaha-modellen. Als u uw rijbewijs, een helm en een jack meebrengt kunt u zich gratis voor een proefrit aanmelden. De dag gaat van start met een gratis uitgebreid Yammy-ontbijt, hiervoor kan men zich opgeven via www.bruggeman.nu.

Voor de vrouwelijke bezoekers vinden er diverse modeshows plaats en voor de kinderen is er een springkussen en een kleurwedstrijd. Misschien dat u superster Valentino Rossi ‘himself’ ontmoet in de Rossi-look-a-like verkiezing. Iedereen, die denkt dat hij/zij qua looks op Il Doctore lijkt – ook een replica van zijn racemotor telt mee – kan zich aanmelden. De uiteindelijke winnaar ontvangt een door Rossi zelf gesigneerde AGV-helm! Op de foto met ‘Rossi’ kan natuurlijk ook. Aan de hand van eenvoudige en moeilijkere vragen worden avontuurlijke bezoekers aan de tand gevoeld en ook zij maken hierbij kans op een exclusieve Yamaha prijs. Teveel activiteiten om op te noemen, het wordt in ieder geval een dag waarbij geen enkele bezoeker zich zal vervelen. En voor een hapje en drankje wordt natuurlijk gezorgd. 

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Overig nieuws