Nieuws

Winterkleding

Het Franse merk Bering maakt al motorkleding vanaf 1951. Bering begon als kledingfabrikant voor zeevissers.

Vanuit die achtergrond maakt Bering nu een complete efficiënte en comfortabele lijn motorkleding in leder en textiel. Bering levert motorbroeken, complete motorpakken, motorschoenen en meer.

Vanaf 1951 is er veel gebeurd bij Bering. De link tussen de natte, koude en barre omstandigheden van de zeevissers ter hoogte van het barre New Foundland en andere zeevarenden werd vertaald naar ons, motorrijders.

Daarbij mikt Bering niet per definitie op de motorrijders die alleen voor de trendy looks gaan. Bij Bering is motorkleding een serieuze zaak. Veel naden worden bij voorbeeld ultrasoon gelast voor ultieme waterdichtheid.

Bij Bering is de historie voor wat betreft de motorkleding nu uitgekristalliseerd in de Bering ‘AC3’ formule. AC3 staat voor: Aqua, Cold, Crash en Comfort. Een concept dat comfort en veiligheid verhoogt vanuit een visie die binnen het hele bedrijf breed gedragen wordt. De basis van Bering ligt immers bij het harde zeemansleven van de jaren vijftig. Daar kunnen wij, moderne motorrijders, nu ons voordeel mee doen.

Want doorrijden tot aan oud & Nieuw kan. Als het een beetje mee zit met ijs en pekel. Maar je moet er wel op gekleed zijn. En met het huidige weer, het gebrek aan licht, is fluo opeens een stuk minder aanstellerig dan je vaak zou denken.

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin

en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.