Nieuws

Win een onderhoudsclinic van S100!

Het Duitse S100 heeft een naam hoog te houden als het gaat om onderhoudsproducten voor de motor. Poetsmiddelen, schoonmaakmiddelen, kettingvet; er is eigenlijk niets wat S100 niet in het assortiment heeft en ook voor het verantwoord reinigen van motorkleding heeft S100 een pasklare oplossing. Maar hoe pas je een en ander in de praktijk op de juiste wijze toe?

Dat kun je nu zelf gaan ervaren, want namens S100 kunnen we twee MotoPlus-lezers blij maken met een speciale S100-onderhoudsclinic, een echte ‘hands-on’-training, waarbij je zelf kunt ervaren hoe de producten gebruikt moeten worden en wat hiervan het resultaat is.

Dit alles vindt plaats op dinsdag 19 november van 9.30 tot 13.00 uur bij het Yamaha Training Centrum, de importeur van S100, in Schiphol-Rijk. Kort dag, maar zeker de moeite waard. Interesse? Stuur dan uiterlijk vrijdag 15 november een mailtje naar prijsvraag@motoplus.nl o.v.v. S100-clinic en misschien ben jij dinsdag 19 november van de partij. De twee winnaars worden op vrijdag 15 november op de hoogte gebracht.

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin

en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.