Nieuws

Win bandenreparatieset!

Een slimme compressor met alle aansluitingen en een busje Slime. Meer heb je niet nodig om na het stranden met een lekke band, snel weer je weg te kunnen vervolgen. Kwestie van een kind kan de was doen: met een vloeibaar middel dicht je het gat in de band, waarna je deze met de compressor weer op de juiste spanning brengt. Een praktische bandenspanningsmeter is namelijk ook bij de set inbegrepen. Praktisch inderdaad, zeker omdat de hele bubs ook nog in een handig en compact etui (formaat 190 mm x 185 mm x 65 mm) zit opgeborgen.
Wij mogen drie van deze sets weggeven van importeur Moto Baron (https://www.moto-baron.com/motoplus) en wil je daarop kans maken, dan moet je er wel iets voor doen. Stuur voor woensdag 22 mei een mail met daarin de prijs van deze praktische reparatieset, evenals je naam en adresgegevens (o.v.v. Slime bandenreparatieset) naar prijsvraag@motoplus.nl.
De volgende vijf inzenders zijn de gelukkige winnaars van onze vorige Mail & Win prijsvraag, met als inzet een Booster gereedschapsset: Wilhelmien van Kempen uit Boxtel, Peter Leeuwenburgh uit Oud-Beierland, Joost Kolloffel uit Weesp, Edo de Graaf uit Barendrecht en Dave Timmer uit Alkmaar.

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Overig nieuws