Mail en win!

Wil jij als VIP naar de GAMMA Racing Day?

Het TT Circuit in Assen is 18 en 19 augustus weer het toneel voor de GAMMA Racing Day: Europa’s grootste gecombineerde professionele auto-, motor- en kartraceevenement. En daar mogen wij twee VIP-kaarten voor weggeven!

Ieder jaar trekken meer dan honderdduizend bezoekers naar het evenement om te genieten van al het racegeweld dat over het asfalt knalt. Ook dit jaar heeft de organisatie weer een bijzonder divers programma weten samen te stellen. Zo geeft WSBK-coureur Michael van der Mark een demonstratie op zijn bloedsnelle Yamaha, racet Carlos Sainz er samen met testrijder Jack Aitken rond in de Renault F1-bolide en rijdt Robert Doornbos enkele bekende Nederlanders rond in een F1-tweezitter. 

Wil jij hier, geheel verzorgd, van genieten? Stuur dan snel een mail naar prijsvraag@motoplus.nl (o.v.v GAMMA Racing Day). Wij mogen namelijk een geheel verzorgd VIP-arrangement verloten! Met zijn tweeën kijken naar alle races, compleet met toegang tot de paddock, VIP-parking, open bar en nog veel meer. Wie wil dat nou niet?

  • De winnaar wordt woensdag 15 augustus willekeurig geselecteerd en krijgt persoonlijk bericht.

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin

en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.