Nieuws

Wie heeft er hier de broek aan?

Kopers Vanguard V7 Rider Jeans maken kans op splinternieuwe Moto Guzzi
Vanguard Clothing en Moto Guzzi hebben na een eerste succesvolle samenwerking besloten hun krachten nogmaals te bundelen. Het komende halfjaar maken kopers van een Vanguard V7 Rider Jeans opnieuw kans op een gloednieuwe Moto Guzzi V7.

Vanguard X Moto Guzzi
Vrijbuiters. Ze bestaan nog. Stoere, onafhankelijke avonturiers, die vrijheid beschouwen als het hoogste goed. Gedreven door een onstilbaar verlangen naar het onbekende. Uitgerust met niet meer dan een klassieke ‘naked bike’ én comfortabele kleding van hoge kwaliteit. Dat is waar de werelden van Vanguard en Moto Guzzi met elkaar in aanraking komen.

Voortbordurend op de succesvolle campagne van afgelopen jaar maken kopers van een Vanguard V7 Rider Jeans in Nederland en België ook de komende maanden weer kans een nieuwe Moto Guzzi V7 café racer te winnen.

Aan elke Vanguard V7 Rider Jeans hangt een hangtag met elk een unieke code, die kan worden ingevuld op de website van Vanguard. Na het invullen maakt de consument automatisch kans op het winnen van een nieuwe Moto Guzzi V7.

Moto Guzzi
De V7 is gemaakt voor de rijder die op zoek is naar een revolutionaire motor, met respect voor de Moto Guzzi traditie. Moto Guzzi levert de V7 in drie geheel ‘eigen’ versies: de V7 Stone, de V7 Special en de V7 Racer. Meer informatie over de V7 is beschikbaar op www.motoguzzi.nl
en www.moto-guzzi.be.

Over Vanguard: ‘Life is a nomadic discovery’
Het merk Vanguard is een compleet lifestyleconcept dat wordt ondersteund door een unieke nomadische merkbeleving. Een ongepolijst en steeds weer verrassend concept, dat vrijheid en onafhankelijkheid centraal stelt en het leven zelf beschouwt als één lange reis vol vrijheid en avontuur.

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 49,50

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin

en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.