Nieuws

Wereldpremière BMW R18 op 3 april

Op vrijdag 3 april beleeft de productieversie van BMW’s langverwachte R18 zijn wereldpremière tijdens de Handbuilt Show in het Amerikaanse Texas. Dat zal gebeuren om 20.00 uur lokale tijd (15.00 uur ’s middags bij ons), en dat dit in Amerika gaat gebeuren is natuurlijk niet zo vreemd, aangezien het traditiegetrouw nog steeds hét land voor een big cruiser als de R18 is.

BMW Motorrad-directeur Markus Schramm kijkt alvast vooruit naar de officiële presentatie: “Dit wordt voor ons het hoogtepunt van het jaar. In 2019 hebben voor het zesde achtereenvolgende jaar een recordverkoop weten te boeken en met de nieuwe R18 zetten we onze groeistrategie opnieuw kracht bij in ons doel om wereldwijd de nummer één in het premium segment te worden.”

Wil je alles rondom de onthulling volgen, houdt dan de site www.bmw-motorrad.com/r18countdown in de gaten. Daarop is het aftellen naar de presentatie inmiddels begonnen en worden direct na de onthulling de eerste foto’s en video’s geplaatst en ook kun je hier terecht voor de R18-configurator.

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Overig nieuws