Nieuws

We zijn toch wat voorzichtig…

De trend om zelf met je motor bezig te zijn groeit, dat zien we keer op keer in onze rubriek ‘Mijn Trots’.

Maar er zijn dus ook mensen die altijd de overtreffende trap opzoeken: de zelfbouwers.

Voor dat soort mensen is het bouwen het belangrijkst. Als de motor klaar is, dan mag hij doorgaans wel een seizoen draven, maar dan wordt het weer tijd voor een nieuw project.

Daarvoor moet het juist afgemaakte project doorgaans het veld ruimen. En daar zit hem de kneep: hoe mooi of professioneel zo’n machine ook verbouwd is: een Zelfbouwmachine is blijkbaar erg moeilijk te verkopen. Waarschijnlijk durven potentiele kopers de stap toch niet te nemen…

Of is het net als met helemaal naar eigen smaak verbouwde motorjachtjes en woonkamers gewoon een zaak dat iemands zo hoogst persoonlijke smaak niet compatibel is met die van de rest van het universum…?

Maar het blijft raar. En er zijn dus mensen die zich onwillekeurig tekort doen door de aanschaf van unikaat niet te durven nemen…

Oh ja: het fotomodel is ook zo’n asielzoeker. Jan Eggink is er zo’n drie jaar mee bezig geweest. En verdient de YAMAWA als geen ander een baasje in een tijd dat caferacers zo hot zijn? Vragen over adoptie kun je kwijt bij j.eggink93@upc.nl… MotoPlus lezer Jan is nu overigens met een boot bezig. Ook leuk.

 

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Yamaha YZF-R1 Rea-replica

Yamaha YZF-R1 Rea-replica

24 april, 2024

Yamaha maakte onlangs bekend dat de R1 niet wordt opgewaardeerd naar Euro 5+. Dit betekent dat de R1 in 2025 wordt ...

Overig nieuws