Nieuws

Wat ruikt je helm lekker!

Net als motor en kleding verlangt ook je helm na intensief gebruik wat onderhoud. De buitenkant staat immers bloot aan de elementen, stof en vuil, terwijl ook de binnenzijde door onder meer transpiratie geen eeuwige frisheid geniet. Daarvoor zijn uiteraard een zeer breed scala aan onderhouds- en desinfectiemiddelen verkrijgbaar, echter nagenoeg allemaal op chemische basis. En dat heeft niet alleen zijn weerslag op interieur en helmschaal (zowel binnen als buiten), maar ook op je gezondheid.

Het kan echter ook anders. Begin dit jaar heeft Helmet Fresh™ namelijk haar debuut op de motormarkt gemaakt. Een helmreiniger die zich op twee manieren van de concurrentie onderscheidt: allereerst betreft het een microbiologisch reinigingsmiddel dat volledig vertrouwt op de kracht van de natuur, zonder toevoeging van chemische additieven. Helmet Fresh™ heeft daardoor wel dezelfde reinigende kracht als de meer conventionele middelen, echter zonder de negatieve bijwerkingen. Helmet Fresh™ is volledig biologisch en heeft dus geen negatieve invloed op de behandelde oppervlakken, bovendien laat het geen geur achter in de helm, zoals wel vaak het geval is bij desinfecterende middelen op chemische basis.

Het tweede voordeel van Helmet Fresh™ is dat het universeel in gebruik is: één en hetzelfde middel voor de reiniging van zowel buitenschaal, vizier als interieur. Het kan ook gebruikt worden voor de reiniging van de andere motorkleding, zoals jas, laarzen/schoenen of handschoenen.

Helmet Fresh™ is eenvoudig in gebruik. Kwestie van inspuiten, even laten inwerken en vervolgens uitwrijven met een droge doek (binnenzijde) of met de standaard meegeleverde microvezeldoek (buitenkant). Naast de microvezeldoek bevat de verpakking ook nog een speciaal, zacht borsteltje. Handig voor het veilig en krasloos verwijderen van hardnekkig vuil op de buitenkant en moeilijk bereikbare plaatsen als ventilatieopeningen en de rand van het vizier.

Een duurzaam, biologisch volledig afbreekbaar en universeel inzetbaar product. 

Helmet Fresh™ wordt geleverd in een 200 ml sprayflacon (inclusief zachte borstel en microvezeldoek) voor de prijs van € 24,95.

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 49,50

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin

en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.