Nieuws

Voordelig naar Engeland

Mocht je plannen hebben om komend jaar naar Noord-Engeland of Schotland te gaan, dan kun je als lezer van MotoPlus nu flink geld besparen op de overtocht. MotoPlus-lezers kunnen namelijk in 2009 zeer voordelig met DFDS Seaways van IJmuiden naar Newcastle in Noord-Engeland, op nog geen uur rijden van de Schotse grens, en dus de perfecte uitvalsbasis voor een motorvakantie in het noorden van Groot-Brittannië.
Het bijzondere is dat het hier een tarief betreft, waarbij afhankelijk van het tijdstip de korting kan oplopen tot circa 50 procent. Een retourovertocht met één motor in juli op basis van een binnenhut met stapelbed voor twee personen is er bijvoorbeeld al vanaf 136 euro per persoon. Klik hier voor het volledige prijsaanbod met de MotoPlus-korting!
Het enige wat je hoeft te doen om in aanmerking te komen voor deze korting is het vermelden van de boekingscode MP9. Wanneer je online de overtocht regelt, bespaar je bovendien 15 euro reserveringskosten. Meer info: www.dfds.nl/motoplus of bellen met: 0255-54 66 66.

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Noppennieuws 4: nú in de winkel!

Noppennieuws 4: nú in de winkel!

25 juli, 2024

Op vrijdag 25 juli verschijnt Noppennieuws 4 en daarin staan onder meer drie mooie testen. Zo reden Toine van Dijk ...

Overig nieuws