Nieuws

Voordelig naar Engeland of Schotland met MotoPlus

Voor een leuke motortrip wordt in eerste instantie vaak niet aan Groot-Brittannië gedacht, wegens te ver en teveel gedoe om er te komen, terwijl je er toch zo fantastisch kunt motorrijden. En het gedoe om er te komen blijkt ook achterhaald: DFDS onderhoudt namelijk een dagelijkse verbinding tussen IJmuiden en Newcastle, waarbij je ’s nachts vaart en de volgende ochtend uitgerust op de plaats van bestemming aankomt.

Jaarlijks maken duizenden motorrijders gebruik van deze DFDS-overtocht. Daarbij wordt met het vraag-en-aanbodprincipe gewerkt: wanneer gedurende het seizoen het aantal boekingen stijgt, stijgt de prijs naar rato. Met andere woorden: hoe eerder je boekt, hoe goedkoper de overtocht. MotoPlus-lezers krijgen bovendien ook nog eens tot 15% korting op hun overtocht met DFDS.

Een retourtje IJmuiden – Newcastle is er voor MotoPlus-lezers al vanaf € 119,- per persoon op basis van een tweepersoonsbezetting in een tweepersoons binnenhut. Deze binnenhut is voorzien van douche en toilet en de motor staat veilig in het ruim. Wil je wat extra luxe, dan kun je tegen meerprijs kiezen voor een luxere buitenhut en 30% korting op vooraf bijgeboekte maaltijden. Tijdens de overtocht hoef je jezelf niet te vervelen, er zijn verschillende restaurants, een nachtclub en diverse bars met live muziek, een bioscoop, een casino en je kunt er zelfs uitgebreid winkelen. Eigenlijk begint je vakantie zodra de ferry om 17.30 uur vanuit IJmuiden vertrekt, waarna je de volgende morgen om 9.15 uur lokale tijd in Newcastle aanmeert.

Heb je Schotland als reisdoel, dan kun je als MotoPlus-lezer bovendien gebruik maken van een heel scherp geprijsde 5-daagse trip naar de regio Loch Lomond. Hier is het genieten tussen de hoge bergen, vele kastelen, whisky-distilleerderijen en meren. Je verveelt je geen moment! Maak mooie dagtochten naar de Highlands, maak een rondvaart op Loch Katrine of bezoek het vissersdorpje Oban. Overnachten doe je in het Winnock Hotel, een prachtige uitvalsbasis met restaurant en pub en gelegen in de omgeving van Loch Lomond en The Trossachs. Normaal gesproken is dit arrangement er vanaf € 247,- per persoon, maar voor de MotoPlus-lezer is deze geweldige trip er al van € 199,- per persoon. Kijk voor meer informatie over de overtocht en de 5-daagse.

DFDS-VOORDEEL MOTOPLUS
• Retourovertocht IJmuiden – Newcastle tot 15% korting v.a. € 119,- p.p.
• 5-daagse motorreis Schotland v.a. € 199,- p.p.
• Prijzen o.b.v. 2 personen in een 2-persoons binnenhut en 1 motor mee aan boord
• Info: www.dfds.nl/motoplus

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Precies vier dagen te koop

Precies vier dagen te koop

19 april, 2024

Vespa viert het 140-jarig bestaan op passende wijze. Het bouwt niet alleen een exclusieve scooter (maximaal 140), ...

Overig nieuws