Nieuws

Voor Snelle Suzuki’s

Hoegee Motortechniek wordt Suzuki & Yoshimura Performance Center

Hoegee motortechniek bestaat reeds zeven jaar en is uitgegroeid tot dé Suzuki tuningsspecialist van Nederland.

Met ingang van dit jaar wordt dit nog eens extra benadrukt en wordt Hoegee Motortechniek officieel omgedoopt tot Hoegee Suzuki Performance Center! Het bedrijf zal zich nog meer gaan toeleggen op tuning en reparatie van Suzuki weg- en crossmotoren. De ervaring die Marc Hoegee heeft opgedaan, in ruim 14 jaar MotoGP, diverse jaren WK-Supersport 600 en het WK Motocross, wordt in Giessen naadloos toegepast op productiemotoren voor optimale prestaties passend bij de individuele wensen van de rijder.

Suzuki Racing & Track-support
De letters “GSX-R” staan al jaren synoniem voor het winnen van races. De GSX-R1000 heeft zich in 2011 in vele opzichten bewezen door onder meer het World Endurance kampioenschap te winnen en de GSX-R600 mocht zich met Stuart Voskamp en onder begeleiding van Hoegee Suzuki Performance tot Nederlands kampioen in de Supersport 600 klasse kronen. Ook in 2012 zal Suzuki volop actief zijn in de racerij met aantrekkelijke raceprijzen voor ongekentekende GSX-R modellen en onderdelen. Daarnaast zal Hoegee Suzuki Performance het gehele seizoen aanwezig zijn tijdens alle ONK en KNMV Cup races, voor optimale prestaties en ondersteuning van alle Suzuki rijders. De Suzuki medewerkers kunnen u perfect assisteren bij de afstelling van uw Suzuki en beschikken over de laatste technische kennis van Suzuki.

Yoshimura leverancier
Yoshimura is als hofleverancier van Suzuki tuningsproducten al meer dan een halve eeuw actief in de racerij. Een unieke prestatie, mogelijk gemaakt door permanente innovatie, producten die voldoen aan de allerhoogste kwaliteitseisen en een onvoorwaardelijke passie voor de motorsport. Hoegee Suzuki Performance Center is door Yoshimura Japan aangesteld als één van de vier officiële Suzuki Performance Centers in Europa. Hierdoor beschikken wij altijd over de laatste technische informatie en producten van Yoshimura. Tevens zijn wij de importeur voor Nederland en Vlaanderen. Op deze manier kunnen wij zowel de verkoop als de technische support verzorgen. Door onze ruime kennis en ervaring kunnen wij u voorzien van alle mogelijke informatie.

Webshop
In de nieuwe webshop van Hoegee Suzuki Performance vindt u nagenoeg alle producten die door het bedrijf worden gevoerd of zelfs in eigen huis worden geproduceerd. Kijk voor meer informatie op www.suzukiperformance.nl

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin

en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.