Nieuws

Voor lokaal gebruik

Waar Suzuki’s 650 Burgman een soort Goldwing Light is die zich binnen wereldsteden zoals Amsterdam en Doetinchem toch was massaal voelt…

Daar is de nieuwe Yamaha Xenter 125. Ieder aspect van deze 125cc-motorscooter is ontworpen om dagelijkse urban – en stads ritten nog vlotter en comfortabeler te laten verlopen. Vast staan in de file en het zoeken naar een parkeerplek op een overvolle parkeerplaats behoren tot het verleden.

Het moderne en verfijnde 125cc-motorblok levert de kracht voor een vlotte acceleratie die nodig is om snel door het drukke stadsverkeer te manoeuvreren. Brandstofinjectie betekent souplesse bij iedere snelheid, betrouwbaar starten, uitstekende prestaties onder alle weersomstandigheden en een efficiënte, maar vooral schone verbranding. Een motorscooter met een verfijnde anti-trillingstechnologie: de innovatieve enkele balansas reduceert de motortrillingen tot een minimum voor een aangename rit.

Het monoshock veersysteem, uniek in het 125cc-motorscooter segment, garandeert een comfortabel rijgedrag, zowel op hobbelige straten als bij duogebruik. De ruime, platte voetplaat, het praktische ontwerp en de geïntegreerde achterdrager zorgen voor nog meer gemak.

Zeer compleet
Met zijn gunstige aanschafprijs, lage brandstof- en onderhoudskosten en de nu nog completere uitrusting, kunt je je bijna niet goedkoper en plezieriger van A naar B verplaatsen.  De Yamaha Xenter 125, is standaard voorzien van een topkoffer inclusief binnentas en een ‘medium high’ windscherm. De binnentas is uitermate handig voor het meenemen van bij voorbeeld een laptop en het ‘medium high’ windscherm biedt onder alle omstandigheden nog meer comfort.

De Yamaha Xenter 125, leverbaar in Sky Blue, Avalanche White of Midnight Black, heeft een adviesverkoopprijs van € 3.599,-. Je least een Yamaha Xenter 125 al voor € 199,- per maand (full operational lease, exclusief brandstof).

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Overig nieuws