Nieuws

Vloerbedekking

Ook te zien in Utrecht: ReClip is een multifunctioneel toepasbaar vloersysteem bestaande uit tegels gemaakt uit recycling kunststof.

Door het onzichtbare interlocking verbindingssysteem is het mogelijk om deze tegels zonder verlijming op praktisch iedere vlakke, dragende ondervloer te plaatsen.

ReClip tegels zijn geschikt voor industriële, commerciële toepasssingen met een intensief loop- als ook werkverkeer en zijn bestand tegen zware mechanische belasting, zoals vorkheftrucks, magazijnwagens e.d. De tegels zijn ook uitstekend geschikt voor particulier gebruik, in nieuwbouw als voor renovatie.
ReClip vloerafwerking is zeer snel en eenvoudig te leggen waardoor locaties zeer snel weer te gebruiken zijn en een eventuele stilstand vermeden kan worden of in ieder geval tot het absolute minimale beperkt blijft. De tegels ,die "onzichtbaar" met elkaar verbonden worden, kunnen indien gewenst, vloeistofdicht afgewerkt worden door de naden met behulp van een pvc lasdraad thermisch te lassen.

De tegels zijn bestand tegen de meest voorkomende chemicaliën, hebben goede brandvertragende eigenschappen en zijn daardoor een prima veilige en ergonomische vloerafwerking met een hoge warmte- en geluidsisolerende werking.

www.wala.nl

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Overig nieuws