Nieuws

Vier dagen motorplezier tijdens de Biker Summit 2018 in Ischgl

De Oostenrijkse plaats Ischgl staat van 19 tot 22 juli weer helemaal in het teken van de motorfiets tijdens het ‘Top op de mountain Biker Summit’. Dit jaar met onder meer de Wall of Death van Hennie Kroeze.

Motorliefhebbers, of het nu gaat om sportieve bestuurders, allrounders, bochtjagers, quadrijders, Harley-cruisers of scooterfans, mogen dit motorevent niet missen. Naast het rijden van mooie bergroutes en het bijwonen van spectaculaire stuntshows. Iedere dag barst het feest vanaf 16.00 uur los met Après bike met Dj’s. Daarnaast worden er ook ‘ladies only’ workshops georganiseerd en is er de mogelijkheid een culinaire tour te maken waarbij pitstops worden gemaakt om diverse lokale lekkernijen te proeven.

De Top of the Mountain Biker Summit wordt jaar alweer voor de vierde keer georganiseerd. Tijdens het vierdaagse evenement biedt het High-Bike Testcentrum Paznaun de mogelijkheid testritten te maken op de nieuwste modellen van de motormerken Kawasaki, Yamaha, BMW en KTM. Voor het eerst is dit jaar ook een elektrische motor van Energica beschikbaar.

Kijk voor meer informatie op www.ischgl.com

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Test met ons het Suzuki-gamma!

Test met ons het Suzuki-gamma!

21 april, 2024

Suzuki heeft de wind behoorlijk onder de vleugels. Afgelopen jaar lanceerde de Japanse fabrikant een compleet nieuw ...

Overig nieuws