Nieuws

Vier dagen motorplezier tijdens de Biker Summit 2018 in Ischgl

De Oostenrijkse plaats Ischgl staat van 19 tot 22 juli weer helemaal in het teken van de motorfiets tijdens het ‘Top op de mountain Biker Summit’. Dit jaar met onder meer de Wall of Death van Hennie Kroeze.

Motorliefhebbers, of het nu gaat om sportieve bestuurders, allrounders, bochtjagers, quadrijders, Harley-cruisers of scooterfans, mogen dit motorevent niet missen. Naast het rijden van mooie bergroutes en het bijwonen van spectaculaire stuntshows. Iedere dag barst het feest vanaf 16.00 uur los met Après bike met Dj’s. Daarnaast worden er ook ‘ladies only’ workshops georganiseerd en is er de mogelijkheid een culinaire tour te maken waarbij pitstops worden gemaakt om diverse lokale lekkernijen te proeven.

De Top of the Mountain Biker Summit wordt jaar alweer voor de vierde keer georganiseerd. Tijdens het vierdaagse evenement biedt het High-Bike Testcentrum Paznaun de mogelijkheid testritten te maken op de nieuwste modellen van de motormerken Kawasaki, Yamaha, BMW en KTM. Voor het eerst is dit jaar ook een elektrische motor van Energica beschikbaar.

Kijk voor meer informatie op www.ischgl.com

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin

en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.