Nieuws

Verwarmde motorkleding

De hele winter motorrijden is zoooo 1950. Maar je motorseizoen verlengen? Dat is top! Wist je dat 1° Celsius afkoeling van het lichaam betekent dat je 10 % minder reactievermogen hebt? Dat moet een motorrijder dus niet gebeuren! Verwarmde motorkleding, de hoogwaardige producten van Gerbing, zijn dus een extreem belangrijke veiligheidscomponent voor motorrijders (en beoefenaars van andere outdoor activiteiten).
De technologie achter de Gerbing producten is betrouwbaar, duurzaam en gebruikersvriendelijk. De tijd dat motorrijders zich tegen de kou moesten beschermen met lagen oude kranten of het legendarische kattenvel onder de lange lederen jassen, is echt voorbij. Verwarmde motorkleding verlengt het motorseizoen met maanden. En het is daarbij niet alleen het comfort dat telt.

Gerbing verwarmde motorkleding
Gerbing is dé specialist in verwarmende kleding: verwarmde handschoenen, verwarmde broeken, verwarmde jassen en verwarmde sokken. Al deze producten zijn zowel comfort- als veiligheidsverhogend en verkrijgbaar in een 12V-productlijn, aan te sluiten op de accu van een voertuig. De 7V-productlijn werkt op een batterij, zodat u deze kleding werkelijk overal kunt gebruiken. Gerbing is dé norm in verwarmende kleding en geeft dan ook levenslange garantie op de verwarmingselementen. Onderkoeling leidt namelijk tot een dramatisch vertraagd reactievermogen, een beperking van het waarnemingsvermogen en een algemeen gevoel van onbehaaglijkheid.

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin

en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.