Nieuws

Verwarmde motorkleding

De hele winter motorrijden is zoooo 1950. Maar je motorseizoen verlengen? Dat is top! Wist je dat 1° Celsius afkoeling van het lichaam betekent dat je 10 % minder reactievermogen hebt? Dat moet een motorrijder dus niet gebeuren! Verwarmde motorkleding, de hoogwaardige producten van Gerbing, zijn dus een extreem belangrijke veiligheidscomponent voor motorrijders (en beoefenaars van andere outdoor activiteiten).
De technologie achter de Gerbing producten is betrouwbaar, duurzaam en gebruikersvriendelijk. De tijd dat motorrijders zich tegen de kou moesten beschermen met lagen oude kranten of het legendarische kattenvel onder de lange lederen jassen, is echt voorbij. Verwarmde motorkleding verlengt het motorseizoen met maanden. En het is daarbij niet alleen het comfort dat telt.

Gerbing verwarmde motorkleding
Gerbing is dé specialist in verwarmende kleding: verwarmde handschoenen, verwarmde broeken, verwarmde jassen en verwarmde sokken. Al deze producten zijn zowel comfort- als veiligheidsverhogend en verkrijgbaar in een 12V-productlijn, aan te sluiten op de accu van een voertuig. De 7V-productlijn werkt op een batterij, zodat u deze kleding werkelijk overal kunt gebruiken. Gerbing is dé norm in verwarmende kleding en geeft dan ook levenslange garantie op de verwarmingselementen. Onderkoeling leidt namelijk tot een dramatisch vertraagd reactievermogen, een beperking van het waarnemingsvermogen en een algemeen gevoel van onbehaaglijkheid.

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Overig nieuws