Nieuws

Veilig Harleys kijken in Apeldoorn

In de Media hebben broodbabbelaars, deskundologen, ambtenaren, welzijnswerkers en mensen van de reclassering het telkens weer over ‘motorclubs’ en de gekleurde ‘hesjes’die ze dragen…

Daar worden wij, en bij voorbeeld de leden van de Jawaclub en de Honda Goldwing club, wat verdrietig van.

Waar alle pratende hoofden het over zouden moeten hebben zijn  de 1% MC’s en hun ‘Colors’.
Om de leden van de Jawaclub en Goldwingclubleden niet voor het hoofd te stoten heft de organisatie van de Harley dag in Apeldoorn het wel correct geformuleerd:

Harleydag en European Bike Festival Apeldoorn is een gezinsfestival. Na overleg met overheid en politie is besloten dit festival Color Free te organiseren hetgeen betekent:

Personen gekleed in zichtbare MC colors/MC Clublogo’s behorende tot de volgende Motor Clubs zijn niet welkom: Animals MC, Bandidos MC, Black Sheep MC, Demons MC, Hells Angels MC, No Surrender MC, Rebel Crew MC, Red Devils MC, Rogues MC, Satudarah MC, Spiders MC, Trailer Trash MC en Veterans MC.

Op maandag 25 mei, 2e Pinksterdag, zal de binnenstad van Apeldoorn weer vol staan met duizenden Harley-Davidson motoren. Klassieke motorfietsen (van vóór 1975) van Europese makelij zijn dit jaar ook weer van harte welkom.
We hebben een schitterend progamma georganiseerd, dat plaatsvindt op en rondom het Marktplein. Een groot podium met live muziek van aansprekende bands zal dit jaar het grootste eendaagse Bike evenement van Nederland muzikaal ondersteunen.
De Stichting Motorcycle Events Apeldoorn is waanzinnig trots dit programma gratis te kunnen presenteren en hoopt op donaties en giften om ook in 2016 door te kunnen gaan met wat door velen wordt gezien als het leukste, gezelligste en ondertussen ook het grootste ééndaagse Harley-Davidson en Bike Festival van de Benelux.
Hèt festijn voor de echte motorliefhebbers en uiteraard de hele bevolking van Apeldoorn en wijde omgeving, die graag de sfeer van ronkende motoren, blinkend chroom en lekkere bands willen meemaken, is ook dit jaar weer gratis toegankelijk en uiteraard zijn er veel kramen met motorbenodigdheden en andere “merchandise”, o.a. in de Hoofdstraat en rond het Marktplein.
Op het Marktplein zijn diverse buitenbars en eettenten, op het Raadhuisplein kun je in rust genieten van een hapje en een drankje.
Met een beetje geluk is het droog weer met een zonnetje en dan weten we uit ervaring dat de grens van 15.000 bezoekers van de laatste jaren zo weer gehaald kan worden.
Vind de laatste details op:
https://twitter.com/BikeFestApeld# & facebook

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het ios icon icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin
Motoplus app
en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.