Nieuws

Vanucci goes airbagkleding

Airbag motorkleding maakt een behoorlijke opmars door (zie praktijktest in MotoPlus 20/2020) en ook bij Vanucci kun je nu terecht voor deze nieuwe generatie motorkleding. Met de VSJ-m1, VSM-m1 en VAJ-m2 (zo heten ze echt!) heeft het huismerk van Louis zelfs meteen drie met een airbagvest compatible items in de aanbieding.

Het betreft een eendelig leren pak, leren jack en een textielen jas, die onder meer dankzij een aangepaste snit en speciale ‘rekzones’ kunnen worden gecombineerd met een airbagvest. In dit geval betreft het de jongste generatie van Alpinestars inmiddels bekende Tech-Air systeem, waarbij de beide leren kledingstukken met de Tech-Air Race (€ 1.199,95) kunnen worden gecombineerd en de textielen VAJ-m2 met de Tech-Air Street (€ 849,95). In beide gevallen betreft het een autonoom airbagvest, dat ook in combinatie met andere kleding kan worden gedragen.

Zowel de eendelige VSM-M1 (€ 799,00), het VSJ-M1 leren jack (€ 399,99) als de textielen VAJ-m2 (€ 499,99) is er in de maten 48 tot en met 58. Info: www.louis.nl

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Exclusief beestje van MV

Exclusief beestje van MV

9 december, 2023

Nu zie je een MV Agusta sowieso al niet op iedere straathoek, maar de kans dat je deze Superveloce Arsham in het ...

Overig nieuws