Nieuws

Vakantieleesvoer: Keerpunt

Wellicht dat de naam Noraly Schoenmaker je niet veel zegt, toch ken je haar zeer waarschijnlijk wel, maar dan als Itchy Boots. Meer dan 2,3 miljoen volgers heeft ze inmiddels op Youtube, waarin ze al haar reisbelevingen op de motor deelt.

Vijf jaar geleden neemt het leven van Noraly een onverwachte wending, een relatiebreuk gevolgd door de noodgedwongen verkoop van haar huis grijpt ze aan om haar droom als avonturier na te jagen. Vanuit India begint ze aan een wereldreis die haar uiteindelijk door 25 landen brengt. Haar avonturen deelt ze op Youtube (meer dan 650 reisvlogs heeft ze inmiddels al gedeeld) en in korte tijd bouwt ze een zeer grote fanschare op.

Het internet heeft haar dus veel gebracht, maar dat ging allemaal zeker niet vanzelf, zo blijkt uit haar boek Keerpunt (ISBN-nummer 9789021046594) dat begin juni uit kwam. Niet alleen voor volgers van haar Youtube-kanaal een aanrader, maar voor iedere motor- en reisenthousiast. De 288 pagina’s tellende paperback van uitgeverij Luitingh Sijthoff ligt in de winkel voor € 22,99. Info: www.lsuitgeverij.nl

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Draadloos Q12 laden op de motor

Draadloos Q12 laden op de motor

12 juli, 2024

Het stroomdraadje is vaak de zwakke schakel als je een mobiele telefoon als navigatieapparatuur gebruikt. Peak ...

Overig nieuws