Nieuws

Vakantiegeld bij Yamaha

€ 750,- ‘vakantiegeld’ retour bij aankoop van een nieuwe Yamaha FZ8

Profiteer tot en met 15 juli 2012 van de “Yamaha FZ8 vakantiegeld retour actie” en ontvang bij aanschaf van één van de Yamaha FZ8-modellen bij een officiële Yamaha-dealer € 750,- terug op uw rekening.

Koop je in de periode 1 juni tot en met 15 juli 2012 één van de desbetreffende Yamaha FZ8-modellen, in dit geval een FZ8 ABS, FZ8R ABS, FZ8 50th Anniversary ABS, Fazer8 ABS of een Fazer8 GT ABS, dan profiteer  je van de unieke “Yamaha FZ8 vakantiegeld retour actie” en stort Yamaha Motor Nederland binnen twee weken na aankoop maar liefst € 750,- retour.

Hiervoor dient de koper een volledig ingevuld actieformulier, samen met een kopie van de factuur van de officiële Yamaha-dealer én een kopie van het kentekenbewijs op zijn of haar naam vóór 1 augustus 2012 in een gesloten envelop naar Yamaha Motor Nederland B.V. te sturen. Binnen twee weken na ontvangst van de complete set, krijgt men € 750,- op zijn of haar rekening gestort.

Met deze unieke “Yamaha FZ8 vakantiegeld retour actie” zorgt Yamaha Motor Nederland dat de vakantie van de koper van één van de Yamaha FZ8-modellen nu al geslaagd is.

Kijk voor de actievoorwaarden en het downloaden van het actieformulier van de “Yamaha FZ8 vakantiegeld retour actie” op www.yamaha-motor.nl/vakantiegeld

 

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin

en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.