Nieuws

UTREGGGG!

De grote merken in de motorbranche hebben hun deelname bevestigd voor de komende editie van MOTORbeurs Utrecht.

Deze ‘hemel op aarde’ voor motorrijders opent de deuren op donderdag 21 februari en sluit vier dagen later op zondag 24 februari 2013. Onder de merken die hun aanwezigheid definitief hebben bevestigd zijn BMW, Harley, Honda, Suzuki en Triumph. Hot news: KTM komt terug naar de beurs. 

Voorbereidingen in volle gang
MOTORbeurs Utrecht heeft zich de afgelopen decennia ontwikkeld tot een onmisbaar event. De vele tienduizenden liefhebbers die weer worden verwacht komen niet alleen om alle nieuwe modellen in de importeurshal 12 te bewonderen, de duizenden betrouwbare en vaak jonge occasions, om kleding aan te schaffen, een nieuwe helm, accessoires, gereedschap of de komende motorvakantie voor te bereiden. Maar ook om hun passie te delen en gezamenlijk de start te vieren van het langverwachte nieuwe motorseizoen. Voor een ideale voorbereiding staan zes hallen en een buitenterrein beschikbaar met alles wat mannen en vrouwen boeit op het gebied van motorrijden.

Motorvrouw van het Jaar
De beurs wordt voorafgegaan door de selectie van de Motorvrouw van het Jaar. Deze verkiezing is in volle gang. Vele tientallen gepassioneerde motorvrouwen die ervan dromen deze prestigieuze titel te veroveren hebben zich al aangemeld. Inschrijven kan nog tot en met zondag 16 december. Uit alle kandidaten selecteert de vakjury vijf nominaties die later worden bekendgemaakt.

Oldtimers
Achter de schermen wordt ook al volop gewerkt aan de voorbereidingen van het randprogramma tijdens de vier machtige motordagen, met stunts, attractieve presentaties, introducties en gezellige pubs, waaronder het Harley Café. Jij kan  in ieder geval weer rekenen op de live zelfbouw van motoren in het Men at Work paviljoen, de Rally Stage voor alle avontuurlijke motorrijders, en de Custom Bike Contest, met dit jaar als extra categorie de oldtimers. Voor motorliefhebbers die nog geen rijbewijs hebben, maar wel nieuwsgierig zijn hoe het aanvoelt om op een motor te zitten wordt het altijd drukbezochte BOVAG Try the Bike geprolongeerd.

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

MotoMondo importeur QJMotor

MotoMondo importeur QJMotor

16 april, 2024

MotoMondo mag zich vanaf 1 mei 2024 importeur noemen van het voor de Benelux nieuwe motormerk QJMotor. QJ Motor is ...

Overig nieuws