Nieuws

Uitgebreide testen en interviews in MotoPlus 4-2015

Met twaalf gewonnen GP’s leek Jeffrey Herlings afgelopen jaar eenvoudig op zijn derde motorcross-wereldtitel af te stevenen, op 20 juli ging het bij een ‘kermiscross’ in het Belgische Genk echter vreselijk mis. Herlings brak zijn been, miste drie GP’s en en uiteindelijk ook de wereldtitel op vier puntjes. In MotoPlus 4 een interview met het twintigjarige Nederlandse motorcross-wonderkind over deze donkere periode. Daarnaast ook een opvallend duurtest verslag: geen demontage, geen beoordeling van het slijtagebeeld. De duurtest van de BMW C600 Sport moest na dertig- van de geplande vijftigduizend kilometers namelijk worden afgebroken. Maar waarom?
En in uitgave vier een uitgebreide dubbeltest van twee heerlijke allroads: de Honda Crossrunner en Suzuki V-Strom 1000. Twee heel verschillende machines die elk hun eigen klasse vormen!

Slechts een kleine selectie van alle artikelen uit MotoPlus 4-2015, abonnees kunnen ze echter nu al lezen (klik op onderstaande afbeelding). Nog geen abonnee? Klik hier, word lid en ontvang direct een code die toegang geeft tot ons volledige digitale archief!

026-031_VT_Honda_Suzuki_W

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

MotoMondo importeur QJMotor

MotoMondo importeur QJMotor

16 april, 2024

MotoMondo mag zich vanaf 1 mei 2024 importeur noemen van het voor de Benelux nieuwe motormerk QJMotor. QJ Motor is ...

Overig nieuws