Nieuws

Uitbreiding Givi Easy-T softbag-collectie

Givi breidt haar Easy-T softbag collectie met een aantal nieuwe tassen uit. De eerste exemplaren, de EA129 rugtas en de EA127 zijtassen, liggen vanaf maart al in de winkel.

De Easy-T-tassencollectie van Givi bevat tassen die geschikt zijn voor verschillende motorrijders. Van stad- en toer- tot sportrijders. Zo ook de EA129-rugzak. Met een inhoud van 15 liter en een voorgevormd voorvak om een bril, portemonnee, sleutels of andere voorwerpen in op te bergen, is hij de ideale metgezel voor motorrijders. De tas bevat drie interne opbergvakken, waarvan eentje voor mobiele apparaten met een scherm tot 17 inch. Daarnaast zorgen de gewatteerde rug en ergonomische schouderriemen er voor dat de tas comfortabel zit. Ook kan de tas, middels een stoffen band op de rug, makkelijk worden bevestigd aan een trolley.

De EA127-zijtassen hebben een inhoud van 20 tot 30 liter en zijn voorzien van een fluorescerend gele waterdichte binnentas. Deze zijtassen zijn voorzien van een voorvak met grote rits en zijn daarnaast makkelijk te monteren- en demonteren door de riemringen onder het zadel te bevestigen aan het dubbele ringsysteem op de achterkant van de tassen. De riemen op de tas hebben ook een stabiliserende functie, waardoor de tassen makkelijk op metalen zijframes gemonteerd kunnen worden. Deze worden door Givi sterk aanbevolen en zijn te gebruiken met al haar softbag-zijtassen.

Hoeveel de nieuwe tassen van Givi gaan kosten, wordt later bekendgemaakt. Info: www.hocoparts.nl

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Lezerstest Suzuki 2024-modellen

Lezerstest Suzuki 2024-modellen

21 juli, 2024

Suzuki blaast de laatste jaren flink in de bus met talrijke nieuwe modellen en zelfs een compleet nieuw platform ...

Overig nieuws