Nieuws

Twenty-One clubstyle uitlaat van Dr. Jekill & Mr. Hyde

Uitlatenboer Dr. Jekill & Mr. Hyde heeft de nieuwe ‘Twenty One’ gelanceerd. Een 2-in-1 elektronisch regelbare uitlaat voor Milwaukee-Eight Softail-modellen van Harley-Davidson. Die er niet alleen goed uitziet, maar ook goed klinkt.

Daarbij zijn uiteraard wel de geldende regels in acht genomen, want de Twenty One voldoet aan de Europese wetgeving en wetten, en is ook EC / ECE / EG / ABE / EEC / EU / ECE / EGBE en TÜV getest.

Net als andere uitlaten van Dr. Jekill & Mr. Hyde is ook de Twenty One voorzien van een klep die halverwege de demper geplaatst is. Deze is met een druk op de knop in één van de drie standen te zetten. Variërend van helemaal dicht tot helemaal open. Wie een Twenty One koopt, krijgt een compleet met bochtenset en uitlaatdemper. Daarbij heeft het merk voor haar nieuwe uitlaat gekozen voor een ruwe en ongepolijste look, inclusief zichtbare lasnaden.

De Twenty One is volledig aanpasbaar. Het systeem is verkrijgbaar in zwart of brushed en met een slashcut of streetfighter end cap. de header kan volledig worden afgedekt met hitteschilden, maar een minimale optie is ook beschikbaar. Alle mogelijke configuraties zijn te zien in de online configurator.

 

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Pieterpadroute voor de motor

Pieterpadroute voor de motor

8 december, 2023

Het Pieterpad vierde in 2023 haar veertigjarig bestaan. De bijna 500 kilometer lange wandelroute tussen het ...

Overig nieuws