Nieuws

Twee topveilingen

In het nieuwe jaar op 10 Januari vindt er weer een interessante motorveiling plaats van Bonhams in Las Vegas/USA.

 Aangeboden worden o.a. 4 BMW-koningsassers van een Japanse verzamelaar: een ex-Kompressor van Walter Zeller (niet de wegmotor!), 2 machines ex-Staschel (de befaamde krukassenbouwer) uit Bremerhaven/D en voor Nederlanders de interessantste, de ex-BMW RS54 met motornr. 549012 van Derk Haan uit Leek, die ruim 20 jaar geleden naar Kobe/Japan verhuisde en nu dus weer te koop komt.

Als een van de vele verdere hamerstukken een ex-motor van Steve McQueen; een Husqvarna 400 uit 1970. En als klap op de vele vuurpijlen van Nieuwjaar, een verloren gewaande en de enige nog bekende motorfiets uit 1905, van het merk LEO, een bijna kopie van de eerste Indian, naast de vele andere Harleys en Indians die aangeboden worden.

Verder organiseert Bonhams op 6 en 7 Februari 2013 in het Grand Palais in Parijs weer een grote veiling, waarbij naast een hele serie interessante oude Franse merken, ook een kleine 25 racemotoren uit de Italiaanse Garelli Grand-Prix Collezione geveild worden. Misschien interessant voor de Nederlandse 50cc-fans?!

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin

en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.