Productnieuws

Twee nieuwe helmen bij HJC

Het jaar loopt langzaam op z’n einde en dat betekent veel nieuwe modellen. Ook bij de helmfabrikanten. Zo breidt het Koreaanse HJC zijn portfolio voor komend jaar uit met twee nieuwe/vernieuwde modellen. De meest opvallende van het duo is de volledig nieuwe C80, die een heel nieuwe dimensie aan het HJC-gamma toevoegt.

Het betreft namelijk een modulaire systeemhelm, die zich zowel voor offroad gebruik als op het asfalt laat configureren. De C80 heeft een polycarbonaat buitenschaal en kan zich qua uitrusting bogen op onder meer een breed zichtveld, geïntegreerd zonnevizier, ventilatiesysteem en een afneembare klep.

Ook is de nieuwe C80 staat voorbereid op het in samenwerking met Sena ontwikkelde 10B of 20B bluetooth communicatiesysteem uit eigen huis. De C80 (maten XS t/m XXL) is er in vier uni-kleuren (zit, grijs, en twee zwarte varianten / € 249,95), wil je het wat bonter, dan zijn er de Rox en Bult decor-uitvoeringen (€ 279,95). Het tweede nieuwtje is er in de vorm van de nieuwe i30, een ‘volvizier’ jethelm die de opvolger wordt van de bekende i33 II.

De 30 is onder andere uitgerust met een zeer groot, Pinlock-voorbereid vizier (zonder gereedschap te verwisselen) met een zeer ruim blikveld en tevens een adequate bescherming tegen de wind. Daarnaast is er ook een geïntegreerd zonnevizier aanwezig en is ook de i30 voorbereid op het het 10B of 20B communicatiesysteem. De i30 (maten XS t/m XXL) is er in de unikleuren blauw, grijs, zwart (twee versies) en wit (twee versies), die voor € 149,95 in de winkelschappen liggen. Daarnaast is er ook nog een decor-uitvoering genaamd Slight (€ 169,95).

Info: www.splashdesign.com

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin

en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.