Nieuws

TT Motoren Zwolle gaat verhuizen

Sinds jaar en dag is TT Motoren gevestigd aan Marsweg 31 in Zwolle maar gezien de plannen voor de toekomst voldoet het pand niet meer. Om deze plannen te kunnen realiseren is er meer ruimte nodig en dat is 300 meter van onze huidige locatie gevonden in een pand gelegen aan Marsweg 1 in Zwolle.

Begin 2017 gaat TT Motoren het pand betrekken maar voor die tijd moet er nog heel veel werk verzet worden. Een flinke verbouwing gaat het kale bedrijfspand omtoveren tot een motorzaak met 1800 m2. TT Motoren blijft Exclusief Suzuki dealer en in de nieuwe winkel is dit zeker terug te vinden. Na de grootschalige verbouwing zal er een Suzuki motor totaalconcept ontstaan die uniek is in Nederland. De gehele Suzuki line-up zal te zien zijn, in alle beschikbare kleuren en uitvoeringen.

In samenwerking met Rev’it en Macna creëert TT Motoren in de nieuwe winkel een zeer uitgebreide kledingshop. Met 500 m2 aan kleding kan iedere motorrijder bediend worden. Dit geldt ook voor de accessoire afdeling, veel opstellingen met de diverse mogelijkheden geven de motorrijder inspiratie om hun eigen motorhobby verder aan te kleden.

Eilert van Berkum, directeur: “De plannen waren er al langer maar het duurde even voordat we de geschikte locatie konden vinden. Nu we eindelijk de sleutel hebben gaat het grote werk écht beginnen en kunnen we letterlijk gaan bouwen aan de toekomst. We zijn nu ruim 35 jaar dealer van Suzuki en we blijven trouw aan het Japanse merk. Sterker nog, we gaan het groter aanpakken maar zullen er zorg voor dragen dat de servicegerichtheid en klantvriendelijkheid blijft zoals men van ons gewend is. “

Via de website: www.ttmotoren.nl en de sociale media kanalen op Facebook en Twitter kan een ieder de voortgang van de verbouwing volgen.

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin

en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.