Nieuws

Triumph Tiger voor Michel

“Ik was best wantrouwend toen ik gebeld werd. Of ik naar de Motorbeurs Utrecht was geweest? En of ik een daar abonnement op MotoPlus had afgesloten? En of ik ook zo’n Triumph-sleutelhanger had gekregen? Ik wist eigenlijk niet wat ik er van moest geloven, zeker niet toen Eric Bulsink door de telefoon vertelde dat ik dus dit motorseizoen met een spiksplinternieuwe Triumph Tiger mocht gaan rijden. Jaja, stuur eerst maar eens een mailtje heb ik toen geroepen. En die kwam binnen een paar minuten al binnen en daar stond het! Ik was de winnaar geworden van de Triumph Tiger-actie van MotoPlus.”
Aan het woord is Michel Knoester uit het Limburgse Linne. Hij was één van de ruim duizend mensen die op de beurs in Brussel en in Utrecht een (proef-)abonnement op MotoPlus had afgesloten en daarmee maakte hij kans op een seizoen Triumph Tiger rijden. Knoester (41): “Ik rij motor sinds mijn 27-ste. Puur voor de lol. Ik ben begonnen met een Honda CBR600 en heb daarna een Pacific Coast gehad. Vervolgens een Intruder, maar sinds een paar jaar ben ik overgestapt op een BMW K1100LT. Voor het normale gebruik wel te verstaan, want daarnaast heb ik nog een Dnepr MT16 met zijspan uit 1989 en een DKW RT250 uit 1954. Die laatste twee zijn echte restauratieprojecten. Waarom ik een MotoPlus-abonnement heb genomen in Utrecht? Ik had het blad al wel eens gezien en wilde het graag vaker gaan lezen. Toch begon het met een dolletje met één van de meiden op jullie stand op de Motorbeurs. Je moet weten dat ik in de erotiekbusiness zit, ik heb namelijk een club. En toen die vrolijke meid ons het aanbod deed van vijf nummertjes voor tien euro, kon ik niet nalaten om te zeggen dat zo’n voorstel in mijn business echt voor niks was. Gewoon een dolletje; lachen, gieren, brullen met vrienden op de beurs. Maar ze pakte het heel sportief op. Ze probeerde ons keurig te overtuigen van het blad en toen ze bovendien vertelde dat het MotoPlus-proefabonnement automatisch afloopt en dus niet stiekem overging in een vast jaarabonnement, ging ik overstag. Doe dan ook meteen maar een jaarabonnement, heb ik gezegd, want het klonk gewoon goed en vertrouwd. En ik lees het blad inmiddels met erg veel plezier!”
Er is door Knoester ondertussen al een stevig goedgekeurd kettingslot gekocht en een plekje vrijgemaakt in de garage voor de Triumph Tiger. Al zal de machine niet veel stil staan, want de Limburger wil de Engelse all-road volop gaan gebruiken deze zomer. Voor woon-werk-verkeer, maar ook om regelmatig toertochten te gaan rijden met zijn vrouw achterop. “Laat het goede weer maar komen, want ik kan nauwelijks wachten tot we op pad kunnen gaan. Een vriend van mij heeft trouwens een uiterst zeldzame 650 cc tweecilinder Triumph Tiger T110 uit 1954. We hebben al afgesproken om binnenkort eens samen op pad te gaan met dik 50 jaar Triumph Tiger-verschil."

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Noppennieuws 4: nú in de winkel!

Noppennieuws 4: nú in de winkel!

25 juli, 2024

Op vrijdag 25 juli verschijnt Noppennieuws 4 en daarin staan onder meer drie mooie testen. Zo reden Toine van Dijk ...
Royal Enfield verlaagt prijzen

Royal Enfield verlaagt prijzen

23 juli, 2024

Royal Enfield let deze zomer op de kleintjes. Het verlaagt de prijzen van zijn modellen met € 400,- tot € 650,-. ...

Overig nieuws