Nieuws

Triumph stapt het zand in

Onlangs maakte Triumph bekend het zand in te stappen en zich bezig te houden met het ontwikkelen van motorcross- en enduromotoren. Daarnaast willen de Britten ook de motorcross- en endurosport betreden en zetten daarom ook een nieuw fabrieks-raceprogramma op, met daarin twee oude bekenden uit het vak.

Niemand minder dan vijfvoudig AMA Supercross- en zevenvoudig AMA Motorcross-kampioen Ricky Carmichael en vijfvoudig wereldkampioen Enduro Ivan Cervantes zullen hun steentje bijdragen in het proces. Hoe het project en de modellen er precies uit zullen zien is nog niet bekend, hierover volgt binnenkort meer informatie.

Nick Bloor, CEO Triumph Motorcycles: “Deze aankondiging is een nieuw hoofdstuk voor Triumph en iedereen is enthousiast om er deel van uit te maken.”

Ricky Carmichael: “Ik ben zeer verheugd om mijn toetreding tot de Triumph-familie bekend te maken en het is al helemaal geweldig dat ik deel kan uitmaken van hun nieuwe avontuur in de offroad-wereld.

Ivan Cervantes: “Van kleins af aan ben ik al fan van Triumph, om dan van bij de start van dit project te kunnen samenwerken met Triumph is een kans uit de duizend voor mij.”

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 49,50

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het ios icon icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin
Motoplus app
en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.