Nieuws

Triumph pakt rol in nieuwe James Bond

Volgend jaar april gaat de nieuwste Bond-film, No Time To Die, in première en een van de rollen gaat naar – jawel – Triumph. Het Triumph-design workshop team werkte nauw samen met het stuntteam uit de film om verschillende speelfilmmotoren te prepareren voor de extreme en dynamische acties in de film, waaronder de Tiger 900- en Scrambler 1200 modellen.

Nick Bloor, CEO van Triumph: “We zijn zeer verheugd om samen te werken met de nieuwste James Bond-film, No Time To Die. Triumph Motorcycles heeft het geluk dat het een rijke geschiedenis heeft om in vele blockbuster-films te worden gebruikt, dus het grote scherm is geen onbekende voor ons merk. We weten dat onze motorfietsen tot veel in staat zijn en we kunnen niet wachten om ze in actie te zien wanneer de film wordt vertoond, inclusief het nieuwe en langverwachte Tiger 900-model.”

James Bond stuntcoördinator Lee Morrison: “Triumph gaf ons voor de lancering vroege Tiger 900 prototypes, zodat we op drie belangrijke locaties konden filmen, ruim voor de officiële onthulling van de motorfiets. Ik moet zeggen dat we letterlijk alles van de motorfiets hebben gevraagd. Grote grillige scherpe rotsen, diepe modderpoelen, hoge snelheden, grote sprongen en enorme beklimmingen en afdalingen onder verschillende omstandigheden. De Tigers zijn hier echt goed tegen opgewassen, zonder mechanische problemen en voor mij bewijst dit echt dat ze overal toe in staat zijn“.

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Eerste indruk: Kawasaki Z500 SE

Eerste indruk: Kawasaki Z500 SE

18 maart, 2024

Het Europese middensegment groeit. Niet explosief, maar gestaag en dat is interessant genoeg voor Kawasaki  om voor ...
Eerste Test Yamaha MT-09

Eerste Test Yamaha MT-09

17 maart, 2024

Time flies when you’re having fun! In dat licht beschenen biedt Yamaha’s MT-09 klaarblijkelijk rijplezier ...

Overig nieuws