Nieuws

Touratech-zadel voor Yamaha’s Ténéré 700

De Ténéré 700 is Yamaha’s middenklasse allroad en in veler ogen misschien wel een van de betere in dit segment. Het nieuwe zadel van het Duitse Touratech moet de Ténéré  nog comfortabeler maken, met name op lange ritten.

Het Touratech-zadel is iets breder dan het originele zadel, maar loopt naar voren taps toe om de knieën goed contact te laten houden met de tank en en er voor te zorgen dat je snel de voeten op de grond kunt zetten. Ook zorgt deze vorm ervoor dat je automatisch een rechte zithouding aanneemt en lange ritten zonder vermoeidheid af kunt leggen. Dit laatste komt uiteraard ook door de comfortabele en stevige zitkern van schuim. Deze zorgt voor een gelijkmatige gewichtsverdeling en moet volgens Touratech ook na lange uren in het zadel vormvast blijven. De buitenkant van het zadel is van antislip-laag voorzien, die tevens zweetbestendig en waterdicht is. Het heeft ook een ‘Fresh touch’-coatingslaag, waardoor de temperatuur van het oppervlak tot 10 graden daalt ten opzichte van andere zadels.

Het zadel is beschikbaar in drie verschillende hoogtes, voor €440,29 (ex. BTW). Meer info: www.touratech.com

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het ios icon icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin
Motoplus app
en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.