Nieuws

Touratech kleedt Tuareg aan

Standaard maakt Aprilia’s Tuareg 660 al indruk, maar een hele reeks accessoires van Touratech maken het plaatje af en maken de Italiaan een geschiktere reis- of juist offroadmotorfiets.

De Tuareg maakt indruk als lichte adventure-fiets, maar Touratech ziet verbetermogelijkheden. Dat begint met spullen die de crashbestendigheid verhogen zoals stevige, maar lichte aluminium handprotectoren. Je wilt niet in the middle of nowhere stranden met een afgebroken koppelingshendel. De roestvrij stalen koplampbescherming combineert praktisch nut met een avontuurlijk uiterlijk.

Om de bagagemogelijkheden te verhogen biedt Touratech zowel harde aluminium koffers als soft luggage tassen aan. Natuurlijk levert het ook de bijbehorende roestvrij stalen rekken. Een topkoffer (25 of 38 liter inhoud) behoort eveneens tot de mogelijkheden. Laat je de topkoffer bij avontuurlijke ritten thuis dan kun je een bagagerek ‘inklikken’ om toch voldoende bagage mee te nemen.

Bij de soft luggage biedt Touratech twee varianten aan: de Discovery en de extreem robuuste Extreme. Een 14 liter tanktas en de Ibarra stuurtas ronden de bagagemogelijkheden af. Het is de ideale (waterdichte) plek voor klein grut als een mobiele telefoon en portemonnee. Wil je alle spullen voor de Tuareg 660 zien, kijk dan hier.

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Overig nieuws