Nieuws

Touratech Aventuro Carbon2 Plus

Touratech heeft haar Aventuro Carbon-helm een update gegeven en introduceert de Aventuro Carbon2 Plus. Hij is weliswaar gebaseerd op zijn voorganger, maar is in een ander jasje gestoken middels nieuwe kleuren en een aantal verbeteringen.

Voor de vernieuwde versie van de Aventuro zijn het kingedeelte en de ventilatie op het voorhoofd opnieuw ontworpen. De helmschaal is, zoals de naam al doet vermoeden, gemaakt van carbon en voorzien van drie nieuwe designs (zwart, blauw en geel). Daarnaast is de schaal beschikbaar in drie maten voor de juiste pasvorm. De wangkussens hebben nieuwe ‘emergency straps’ en zijn uitneem- en wasbaar. Het vizier beschikt standaard over een Pinlock-vizier (anti-condens) en ook een intercom is te gebruiken in de helm. Ook is de helm zonder gereedschap om te bouwen naar drie varianten: Onroad-, Offroad- en Travel-mode.

Touratech’s Aventuro Carbon2 Plus is beschikbaar in 2XS t/m 3XL en is er vanaf 499 euro. Meer info: www.shop.touratech.com

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het ios icon icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin
Motoplus app
en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.