Nieuws

Tessels en Walraven met Suzuki naar EK Superstock 1000

Tessels en Walraven met Suzuki naar EK Superstock 1000
Wayne Tessels en Nigel Walraven zullen dit seizoen samen uitkomen in het EK Superstock 1000 kampioenschap op de Suzuki GSX-R1000 voor het nieuwe Team Suzuki Europe .

Na twee succesvolle jaren in de EK Superstock 600 met een 2de plek in het kampioenschap als beloning is Wayne nu klaar voor de volgende stap, EK Superstock 1000. Nigel Walraven heeft zich duidelijk bewezen de afgelopen jaren en getoond zeer snel te zijn, zijn ervaring met de Suzuki GSX-R1000 zal zeker een belangrijke rol gaan spelen. Wayne is bekend met alle circuits, maar zal voor het eerst op de GSX-R1000 stappen. Nigel is bekend met de motor en heeft op veel van de circuits een aantal jaar geleden al eens gereden. Door een uitgekiend testschema komt het team voorbereid aan de start.

Team Suzuki Europe is een nieuw team en kan rekenen op de support van Suzuki Nimag , Suzuki International Europe (SIE/ SMC) en Yoshimura. Door de lange samenwerking is er een nauwe band ontstaan wat de afgelopen jaren tot succes heeft geleid. Het team wordt geleid door Oscar Walraven en Marc Hoegee, laatst genoemde heeft een belangrijke rol gespeeld voor het tot stand brengen van het nieuwe team. We zijn uitermate trots dat we deze nieuwe uitdaging kunnen aangaan en zullen dit seizoen weer stap voor stap opbouwen. De kennis en ervaring van alle betrokkenen zal hieraan bijdragen.

Naast de persoonlijke sponsoren van de rijders zal de Suzuki GSX-R1000 worden opgebouwd met support van Suzuki, Yoshimura, K-Tech, TRW/Lucas, Tsubaki, Pirelli en Hoegee Suzuki Performance. Daarnaast zijn er nog besprekingen gaande met nieuwe potentiële partners welke de komende periode bekend gaan worden. Het team en zijn partners zijn enorm gemotiveerd de strijd aan te gaan in deze competitieve klasse en zullen er alles aan doen een goed pakket samen te stellen zodat we het potentieel van de GSX-R1000 maximaal kunnen benutten

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin

en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.