Nieuws

Tegen diefstal dus

het ABUS GRANIT DETECTO X-Plus 8077 Orange slot .

En dat is een hele mond vol.

Na de introductie van de kleuren zwart en geel brengt ABUS het elektronisch schijfremslot, de Granit Detecto X-Plus 8077 nu ook in de kleur Oranje op de markt.

Ook dit schijfremslot heeft een duidelijk hoorbaar alarm, min. 100 dB; het 3D Position Detection systeem herkent de geringste beweging van de motorfiets en laat vandalen stoppen met hun bezigheden door het afgaan van het schrikwekkende alarm. Dit zelfde alarm heeft overigens een handig neveneffect: niemand vergeet meer vóór het wegrijden zijn schijfremslot te verwijderen…..

Bij grof geweld biedt het gehard stalen slothuis samen met de speciale vergrendeling optimale bescherming tegen een betonschaar, hamer en zaag. Binnen in het speciaal gehard stalen slothuis zit het elektronisch alarm en de ABUS X-Plus cilinder veilig opgeborgen. Vanzelfsprekend beschikt de Granit Detecto X-Plus 8077 Orange over een ART 4**** goedkeuring. (MBT4166) Door zijn vormgeving is de Granit Detecto X-Plus 8077 te gebruiken voor veel motorfietstypes. Het slot wordt geleverd met 2 sleutels waarvan 1 met LED-verlichting voor vergroot bedieningsgemak in het donker.

Naast een los schijfremslot in de kleuren Zwart, Geel en Oranje is het slot ook in combinatie met een ketting in het geel leverbaar, de Granit Detecto X-Plus+12KS120 Black Loop Yellow
De Granit Detecto X-Plus 8077 en Granit Detecto X-Plus+12KS120
Black Loop Yellow zijn verkrijgbaar bij de motorspeciaalzaak.

Adviesverkoopprijzen:
Granit Detecto X-Plus 8077 Schijfremslot             € 168,99 incl. BTW.
Granit Detecto X-Plus 8077+12KS120 Black Loop Yellow        € 254,99 incl. BTW.

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Overig nieuws