Nieuws

Suzuki: Black is beautiful

Zwarte magie:
De 2014 Suzuki Intruder Black Editions

Zwart, maar dan ook echt zwart, is altijd cool. En dat is precies de juiste omschrijving die perfect past bij de drie nieuwe Suzuki Intruder Black Editions. Diepglanzend zwart waar je ook kijkt. Met een enkel stijlvol mat of chromen detail dat het zwart nog meer onderstreept en krachtiger maakt. De 2014 Intruder Black Editions zijn er in drie uitvoeringen: de klassieke C800B, de comfortabele C1500BT of de machtige M1800RBZ.

Intruder C800B Black Edition
Deze nieuwe Black Edition lijn start met de populaire Intruder C800B. Met zijn klassieke lijnen, een krachtig 805 cc V-twin blok en een zithoogte van slechts 70 centimeter biedt de C800B werkelijk alles om te genieten van het ware cruisen. Van remhendel tot achterlicht in indrukwekkend zwart uitgevoerd, waarbij de chromen koplamprand en knipperlichten het zwart nog zwarter doen lijken.

Intruder C1500BT Black Edition
Back to Black is ook het thema bij de luxueus uitgevoerde Intruder C1500BT. Ook hier zwart voor zover het oog reikt. Maar het perfect gestileerde windscherm en de ruime, volkomen in het design geïntegreerde koffers, geven de C1500BT een extra dimensie. Meer comfort en ruimte voor toeren in stijl, terwijl het indrukwekkende 1462 cc V-twin blok voor moeiteloze prestaties zorgt. Zwarte velgen, zwarte voorvork en natuurlijk zwarte uitlaten, het bewijs dat overdaad prachtig kan zijn.

Intruder M1800RBZ Black Edition
Voor wie dit alles nog niet genoeg is, levert de Intruder M1800RBZ, in alle opzichten de overtreffende trap in prestaties en specificaties. Met als basis het machtige, maar liefst 1.783 cc metende V-twin blok dat dankzij een ongekend hoog koppel nieuwe acceleratie maatstaven neerlegt. Uiteraard overheerst ook bij de M1800RBZ dominant zwart. Dat wordt echter opvallend sportief onderbroken door de “Marble Daytona Yellow” striping, die als een subtiele pinstripe prachtig in de velgranden terug te vinden is.

De nieuwe Suzuki Intruder Black Editions zullen begin 2014 bij de officiële Suzuki dealers te bewonderen zijn. De prijsstellingen worden later dit jaar bekend gemaakt

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 49,50

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het ios icon icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin
Motoplus app
en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.