Nieuws

Supersonisch tweetakt kinderspeelgoed

Laat vanaf mei vooral je kinderen thuis als je even langs een Husqvarna-dealer moet. De 2023 TC85-, TC65- en TC50-minibikes maken ongetwijfeld de lelijkste en hebberigste eigenschappen in een kind wakker.

De nieuwe TC85-, TC65- en TC50-modellen zien er in hun wit, gele en grijze kleurenschema uit om door een ringetje te halen. De TC65 profiteert bovendien van de meeste vernieuwingen in de 2023 minibike line-up. Naast nieuwe Maxxis MX-ST banden is hij voorzien van zwevende remklauwen van Formula in combinatie met een 198 mm wave-remschijf vooraan en 180 mm remschijf achter. Een nieuwe koppeling rondt de vernieuwingen af

De TC50 krijgt dus nieuwe graphics, maar blijft verder de vertrouwde tweetakt instapmachine. Net als bij de ‘grote mensen’ heeft zelfs dit kleine fietsje instelbare WP-vering (XACT vooraan en XACT monoshock achteraan) en wave-remschijven.

De TC85 overbrugt de kloof tussen de kleintjes en full-size motoren. Ook dit crossertje heeft nu Maxxis MX-ST-banden. Dit zitten om zwarte Excel-velgen en CNC-bewerkte naven voor een laag onafgeveerd gewicht. Vanaf volgende maand staan de kinderdromen op twee wieltjes bij de dealers. Staat zo’n tweetakt je niet aan, dan heeft Husqvarna ook nog elektrisch kinderspeelgoed.

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Overig nieuws