Nieuws

Sticky stuff…

Bel-Ray Blue-Tac Chain Lube: Stick to the Point!

Vet kan alleen goed smeren als het daar blijft waar het zijn werk moet doen. Daarom introduceert de Amerikaanse smeermiddelenspecialist Bel-Ray een extreem "sticky" kettingspray, die ook op hoge snelheid perfect op de ketting blijft zitten.

Bel-Ray Blue-Tac Chain Lube is een nieuwe, high-performance kettingspray die op volledig synthetische basis is samengesteld. De spray geeft een bijzonder kleverige smeerfilm, die extreem goed aan de ketting hecht. Testen tonen aan dat zelfs bij hoge snelheden de Blue-Tac nog niet van ketting afslingert, waardoor de smerende werking ook bij hoge snelheden niet vermindert!

Een ander sterk punt van Bel-Ray Blue-Tec Chain Lube is de uitstekende bescherming tegen slijtage. De spray is bij het verlaten van de spuitbus erg dun, zodat het optimaal tussen de rollen en tussen de zijplaten van de ketting smeert. Na droging geeft de spray een heldere smeerfilm, die dankzij speciale antislijtage additieven beschikt over een zeer hoge bescherming tegen metaal-op-metaal contact. Speciale anticorrosie additieven zorgen verder voor een waterbestendige coating, die de ketting en kettingwielen effectief beschermt tegen agressieve weersinvloeden.

Bel-Ray Blue-Tac Chain Lube is geschikt voor O-, X- en XW-ring kettingen en kan zowel op straat als voor offroad-toepassingen worden gebruikt.

De Bel-Ray Blue-Tac Chain Lube in het kort:

Extreme hechting
Bescherming tegen slijtage en corrosie
Bij aanbrenging vloeibaar voor ultieme smering

De spray is verkrijgbaar in een 400 ml spuitbus voor € 14,55 (NL) / € 14,80 (BE). Tevens is er een spuitbus van 175 ml verkrijgbaar voor € 10,70 (NL) / € 10,90 (BE), die zich perfect leent om mee te nemen in de reisbagage. Genoemde prijzen zijn inclusief BTW.

Bel-Ray producten zijn via de motordealers verkrijgbaar

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin

en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.