Nieuws

Stadler haalt binnen naar buiten

Motorkleding met een uitneembaar membraan is bekende kost. Toch? Dat geldt in de basis in ieder geval ook voor de Voyager II GTX jas en Cargo II GTX broek van Stadler. Deze textielcombi gaat echter een stapje verder.

Daar waar je bij andere jassen en broeken het waterafstotende membraan alleen aan de binnenzijde kunt dragen, heeft Stadler ze zo ontworpen dat je beide ook óver het pak kunt dragen.

92580 voyager ii membraninnen sm15428167863

Foto: Stadler

Hierdoor is het in de basis zeer ademende pak, eenvoudig aan te passen op ieder weertype. Word je bijvoorbeeld verrast door een hevige regenbui, dan hoef je niet het hele pak uit te trekken om het membraam erin te ritsen. Trek het er overheen en je bent beschut tegen de elementen. Om ervoor te zorgen dat de zichtbaarheid er niet onder lijdt, heeft Stadler het membraan voorzien van reflecterende delen.

Op het gebied van veiligheid heeft het pak op de rug, schouders, ellenbogen en knieën niveau 2-protecoren. Daarnaast is de jas voorbereid op een bostprotector. De Voyager II GTX jas (€ 959,00) en de Cargo II GTX broek (€ 749,00) zijn nu leverbaar bij de STADLER dealer. Kijk voor meer informatie en alle beschikbare maten op www.periermotorsport.nl

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Overig nieuws