Nieuws

Stadler haalt binnen naar buiten

Motorkleding met een uitneembaar membraan is bekende kost. Toch? Dat geldt in de basis in ieder geval ook voor de Voyager II GTX jas en Cargo II GTX broek van Stadler. Deze textielcombi gaat echter een stapje verder.

Daar waar je bij andere jassen en broeken het waterafstotende membraan alleen aan de binnenzijde kunt dragen, heeft Stadler ze zo ontworpen dat je beide ook óver het pak kunt dragen.

Foto: Stadler

Hierdoor is het in de basis zeer ademende pak, eenvoudig aan te passen op ieder weertype. Word je bijvoorbeeld verrast door een hevige regenbui, dan hoef je niet het hele pak uit te trekken om het membraam erin te ritsen. Trek het er overheen en je bent beschut tegen de elementen. Om ervoor te zorgen dat de zichtbaarheid er niet onder lijdt, heeft Stadler het membraan voorzien van reflecterende delen.

Op het gebied van veiligheid heeft het pak op de rug, schouders, ellenbogen en knieën niveau 2-protecoren. Daarnaast is de jas voorbereid op een bostprotector. De Voyager II GTX jas (€ 959,00) en de Cargo II GTX broek (€ 749,00) zijn nu leverbaar bij de STADLER dealer. Kijk voor meer informatie en alle beschikbare maten op www.periermotorsport.nl

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin

en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.