Nieuws

Spidi Superhydro Jacket

Het Spidi Superhydro Jacket

Een belangrijke nieuwe aanwinst in de 2015 collectie van Spidi is de Superhydro H2Out. Deze nieuwe jas biedt motorrijders een complete jas voor alle weertypen tegen een zeer aantrekkelijke prijs, die bovendien voorzien is van het bekende waterdichte Spidi H2Out membraan met een hoog ademend vermogen.

Constructie
De Superhydro is opgebouwd als een zogenaamde Z-liner. Dit betekent dat het H2Out membraan een vaste verbinding heeft met de buitenjas. Hierdoor blijft de jas ook zonder de thermische binnenvoering waterdicht.

Comfort
De Spidi Superhydro is voorzien van een comfortabele 200 grams thermovoering. Dankzij het Spidi Ergofit systeem is de jas ook zonder de voering perfect op het lichaam af te stellen. Dit systeem zorgt ervoor dat de jas over de gehele lengte de contouren van het bovenlichaam volgt, voor een ideale pasvorm met en zonder thermovoering. Dankzij het EST-control laat de jas zich op de hals traploos sluiten naar de persoonlijke voorkeur van de gebruiker. Verder is de jas voorzien van vier zakken aan de buitenkant en een waterdichte zak aan de binnenkant van de jas. De Superhydro is dankzij een rits in de taille te bevestigen aan de broek.

Maten, kleuren en prijzen
De Spidi Superhydro is verkrijgbaar in de kleuren ‘black’, ‘ice black’ en ‘black/fluor yellow’. De maatvoering loopt van M t/m 4XL en de verkoopadviesprijs is € 289,90 inclusief BTW. Daarnaast is de Superhydro verkrijgbaar in een zogenaamde “Robust” uitvoering in de kleur ‘ice black’ in de maten 5XL en 6XL. Alle Spidi producten zijn verkrijgbaar via de geselecteerde Spidi dealers, welke u kunt vinden op www.hocoparts.com.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste Spidi nieuws, of alle andere Hoco Parts producten? Kijk dan op de Facebook pagina www.facebook.com/hocopartsnews en ‘like’ deze pagina!

 

 

 

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het ios icon icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin
Motoplus app
en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.