Nieuws

Speciale Hot Wheels-versie Honda Monkey

Honda-fans in Thailand worden door Honda verblijd met een speciale Hot Wheels-versie van de Monkey. Van deze speciale editie worden er slechts 150 gemaakt én geleverd met bijpassende accessoires.

Achter deze bijzondere verschijning zit CUB House, dat in Thailand speciale onderdelen voor Honda maakt. Met name voor de Honda Cub, maar nu dus ook voor de Monkey, waarvoor de samenwerking met speelgoedfabrikant Mattel werd gezocht.

Technisch is de 125cc ééncilinder Monkey onveranderd, maar optisch is er wel het een en ander nieuw. De wielen zijn voorzien van speciale bestickering, het voor- en achterspatbord zijn verchroomd en de zijpanelen en tank zijn gemaakt van carbon. Uiteraard zijn de Hot Wheels-kleuren en het vlammenlogo op de luchtfilterkast, de spatborden en de tank terug te vinden.

Daarnaast wordt de Monkey ook nog geleverd met een speciale sleutelhanger met het serienummer, een Hot Wheels helm én een Hot Wheels modeltoren plus 72 automodellen. Voor de Monkey wordt omgerekend ongeveer €3.600,- gevraagd.

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Eerste indruk: Indian Scout

Eerste indruk: Indian Scout

17 april, 2024

Zon hoog aan de hemel, rechts van me het glinsterende wateroppervlak van de Stille Oceaan dat helemaal doorloopt ...

Overig nieuws