Nieuws

Speciale Hot Wheels-versie Honda Monkey

Honda-fans in Thailand worden door Honda verblijd met een speciale Hot Wheels-versie van de Monkey. Van deze speciale editie worden er slechts 150 gemaakt én geleverd met bijpassende accessoires.

Achter deze bijzondere verschijning zit CUB House, dat in Thailand speciale onderdelen voor Honda maakt. Met name voor de Honda Cub, maar nu dus ook voor de Monkey, waarvoor de samenwerking met speelgoedfabrikant Mattel werd gezocht.

Technisch is de 125cc ééncilinder Monkey onveranderd, maar optisch is er wel het een en ander nieuw. De wielen zijn voorzien van speciale bestickering, het voor- en achterspatbord zijn verchroomd en de zijpanelen en tank zijn gemaakt van carbon. Uiteraard zijn de Hot Wheels-kleuren en het vlammenlogo op de luchtfilterkast, de spatborden en de tank terug te vinden.

Daarnaast wordt de Monkey ook nog geleverd met een speciale sleutelhanger met het serienummer, een Hot Wheels helm én een Hot Wheels modeltoren plus 72 automodellen. Voor de Monkey wordt omgerekend ongeveer €3.600,- gevraagd.

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 49,50

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het ios icon icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin
Motoplus app
en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.