Productnieuws

SENA jethelm met communicatiesysteem

Sena breidt haar Nederlandse line-up van helmen met een geïntegreerd communicatiesysteem verder uit. Na de Momentum (integraalhelm) en Savage (hethelm zonder vizier) komt nu ook deze Econo, een jethelm met vizier, naar de Lage Landen.

En voor een mooie prijs ook nog, de Econo gaat namelijk € 239,00 kosten. Wat krijg je daarvoor? Meest voor de hand liggend is natuurlijk het geïntegreerde bluetooth 3.0 communicatiesysteem, waarvan de zwanenhals microfoon en luidsprekers – uiteraard – al ingebouwd zijn. Het systeem heeft onder meer een intercom-functie (max. 2 rijders) tot 800 meter, een FM-radio met tien voor te programmeren zenders, spraakondersteuning en een actief ruisfilter, zodat je geen last hebt van het omgevingsgeluid tijdens het communiceren.
De bediening van geschiedt middels de bekende jog-dial (of spraakcommando’s natuurlijk), die aan de rechterkant van de helm zit. De lithium-ion accu zit mooi in de helmschaal weggewerkt en heeft een gebruiksduur van ongeveer 15 uur, middels een micro-USB-kabel is deze vervolgens in een uurtje of drie weer op te laden.

Verder is de ECE 22.05 gecertificeerde Econo met duroplast buitenschaal onder meer uitgerust met een geïntegreerd zonnevizier, een krasvast vizier, ratelsluiting en een uitneem- en wasbare binnenvoering.
De Econo is er in het matzwart en wit. Info: www.hocoparts.com

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het ios icon icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin
Motoplus app
en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.