Productnieuws

Run baby run…

Sheryl Crow zong het al en met deze Fastway joggingbroek gaat dat zeker lukken, rennen dan. Hoewel, de looks doen dat vermoeden, maar het betreft toch echt een honderd procent motorbroek, deze superelastische Men 201, zoals ‘ie officieel heet.

Sterker nog, de behoorlijk casual ogende broek is zelfs CE-gecertificeerd. Dat dankt de ‘sweatpants’ met uiterst losse pasvorm onder meer aan de slijtvaste aramidevezel die door de hele voering is verwerkt en speciale veiligheidsnaden op strategische plaatsen, evenals gecertificeerde knieprotectoren, die ook nog eens in hoogte verstelbaar zijn. Desgewenst kan de Men 201 ook nog worden uitgerust met optionele Safe Tech heupprotectoren (€ 16,99). De broek is verder nog voorzien van een wijdteverstelling bij de taille, evenals twee buitenzakken. De Fastway Men 201 is er in de maten 48 tot en met 64, de prijs bedraagt € 139,99. Info: www.louis.nl

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 49,50

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het ios icon icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin
Motoplus app
en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.