Nieuws

Royal Enfield lanceert The Riders Club of Europe

Royal Enfield-rijders kunnen zich vanaf april 2021 bij The Riders Club of Europe voegen, een club met vele voordelen voor eigenaren met een grote liefde voor het Britse merk.

Het hart van de club wordt gevormd door een uitgebreid programma met onder andere ride-outs, merkervaringen en andere evenementen. Royal Enfield wil hiermee een sterke gemeenschap binnen Europa opbouwen, die toegankelijk is voor al haar rijders. Het lidmaatschap voor de Riders Club zal het eerste jaar volledig gratis zijn voor bestaande en nieuwe Royal Enfield-rijders. Clubleden kunnen ook rekenen op exclusieve gastvrijheid bij geselecteerde evenementen en een welkomstgeschenk om het lidmaatschap te vieren. De Riders Club is vanaf 1 april 2021 volledig operationeel en er zal een schema met activiteiten (uiteraard volledig Corona-proof) verschijnen op de website van Royal Enfield Benelux. Royal Enfield rijders die vanaf 1 april een nieuwe Royal Enfield aanschaffen, worden automatisch aangemeld bij The Riders Club of Europe, bestaande rijders kunnen zich vanaf 1 april aanmelden via de vernieuwde website van Royal Enfield. Info: www.royalenfield.com

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het ios icon icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin
Motoplus app
en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.