Nieuws

Rijdende picknickmand

Special-editions heb je in alle maten en soorten – van sport tot toer – maar een picknick-edition is ook voor ons compleet nieuw. Vespa maakt hem.

Vespa rijden staat voor levensvreugd en zonneschijn en daar past deze Pic Nic versie goed bij. De basis voor deze tweewielige unicum is de Primavera, maar dan aangekleed. Meest in het oog springend en vanzelfsprekend onmisbaar voor deze special is de rotan picknickmand achterop. Die bevat een koeltas om al het lekkers goed te houden.

Het standaard gemonteerde chromen voorrek biedt plaats aan – hoe kan het ook anders – een picknickdeken. Niet zo maar een dekentje, maar een hightech waterdicht exemplaar. Vespa biedt de special in twee kleuren (groen – grijs) aan. In beide gevallen beschikt de scooter over een tweekleurig zadel met vanzelfsprekend een Italiaanse vlag. Het bruin van het zadel komt terug in het rubber van de voetsteunen en wielstriping maakt het geheel af. Wil je zelf zo’n rijdende picknickmand rijden? Kijk hier voor de verkooppunten.

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Pieterpadroute voor de motor

Pieterpadroute voor de motor

8 december, 2023

Het Pieterpad vierde in 2023 haar veertigjarig bestaan. De bijna 500 kilometer lange wandelroute tussen het ...

Overig nieuws