Nieuws

Rij je mee? Met de Kawasaki Z900 van Z tot Z

Kawasaki’s Z900 is een van de populairste machines in zijn klasse. Voor dit modeljaar ontving de middenklasse naked een aantal flinke updates. Dat heb je uiteraard kunnen lezen in MotoPlus, maar hoe dat rijdt, kun je nu zelf ervaren door mee te doen aan onze ‘Z tot Z’ met de Kawasaki Z900.

Wat is de bedoeling? Jij maakt een etappe van een plaats die begint met een Z naar een andere plaats die ook begint met een Z. En dan is het uiteraard niet de bedoeling dat je in een rechte lijn van Z naar Z rijdt, maar er een leuke toerroute van maakt. Deze route wordt samen met een selectie foto’s die je onderweg maakt en een compacte routebeschrijving gepubliceerd in MotoPlus. Interesse gewekt? Dan zorgen wij voor de Z900 inclusief TomTom-navigatiesysteem.

Vermeld bij je aanmelding (via mail@motoplus.nl) de route die je uitgestippeld hebt, je volledige naam, adresgegevens, leeftijd en merk/ type van de motor die je momenteel rijdt. Geef ook even aan of je de route in een weekend (vrijdag motor ophalen op de redactie in Varsseveld, maandag retour) of midweeks wilt rijden (dinsdag motor ophalen, donderdag retour) en naar welke datum je voorkeur uitgaat. De exacte datum stemmen we dan in samenspraak met jou af. Reageer snel, want vol is vol.

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin

en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.