Nieuws

Rintje rijdt!

Voormalig topschaatser Rintje Ritsma, tegenwoordig actief als wegracecoureur in het ONK Superbike, is nu ook met het rallyvirus besmet!

Zijn Dakar-debuut beleefde hij afgelopen januari als navigator in een truck. Maar hier blijft het niet bij: hij gaat samen met het MEMO Tours Rallyteam naar de Serres Rally 2014 in Griekenland om hier zijn allereerste echte motorrally te rijden!

 De Serres rally staat bekend om zijn prachtige enduro routes en werkt met een live-tracking system zodat je al je favoriete rijders op de voet kunt volgen.

Kijk daarvoor van 31 augustus t/m 6 september 2014 op www.serresrally.com. Voor wie zelf ook ooit eens een rally wil meerijden: Memo Tours is met een eigen serviceteam in vrijwel alle motorrally’s (inclusief de Dakar) aanwezig en nemen je dan alle zorgen uit handen. Bij hen kun je ook compleet uitgeruste rallymotoren of rallyquads huren. Kijk daarvoor op www.memotours.nl

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het ios icon icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin
Motoplus app
en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.