Nieuws

REV’IT! presenteert nieuwe website

Met trots presenteert REV’IT! haar gloednieuwe website www.revit.eu. De nieuwe site neemt bezoekers mee op een reis door de wereld van REV’IT!. I

nnovatieve navigatie en functionaliteit leveren de gebruiker ultieme gebruiksvriendelijkheid op. Bezoekers vinden er gedetailleerde productinformatie, inspirerende verhalen en natuurlijk de mogelijkheid om alles wat ze leuk vinden te delen met hun vrienden.

De kernwaarden van REV’IT!’ zijn overal in de nieuwe website verwerkt. Op iedere pagina ervaren bezoekers uitmuntend design in combinatie met innovatieve functionaliteit en excellente performance.

Bezoekers vinden er inspirerende, rijke content, die ze kunnen delen met anderen. Nieuws uit de motorwereld, unieke content over onze MotoGP helden, avontuurlijke verhalen van wereldreizigers en verslagen van allerlei evenementen worden er gepubliceerd en regelmatig geüpdatet. REV’IT! betrekt rijders uit de hele wereld online bij het merk door bezoekers de mogelijkheid te bieden hun mening te geven en mee te praten over ieder verhaal.

De website biedt uitgebreide productinformatie, die klanten inzicht geeft in de hele REV’IT! collectie. Handige, intuïtieve productfilters helpen bezoekers het juiste product te vinden. Technische gegevens, verkoopprijzen en foto’s met zoomfunctionaliteit bieden bezoekers alle informatie die ze nodig hebben.

Ontwikkeld met gebruiksvriendelijkheid als belangrijk speerpunt, is de content op de site beschikbaar in zes talen en is hij gemaakt met de nieuwste technieken, zodat hij probleemloos werkt op alle browsers en mobiele apparaten.

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin

en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.