Nieuws

Retro-kleding van BMW

BMW heeft de Heritage-motorfiets al enige tijd in het gamma zitten. Om de motorrijder in diezelfde stijl te kunnen hullen, heeft het merk nu haar Heritage-kledinglijn gepresenteerd. Daarbij is er keuze uit zowel motor- als vrijetijdskleding.

Ideaal voor hen die graag klassiekers of retro-modellen rijden. De nieuwe collectie van BMW omvat alles dat nodig is om je van top tot teen aan te kleden. Denk dus aan jassen, broeken, laarzen, helmen, handschoenen, t-shirts, etc. De nieuwe collectie zal tijdens de EICMA in Milaan voor het eerst in het echt te zien zijn, om in januari van 2020 beschikbaar te zijn in de winkel.

De look van de kleding mag dan retro zijn, het gebruikte materiaal, de gestelde veiligheidseisen en ook de afwerking is state-of-the-art. De motorkleding is daarom gemaakt van slijtvaste materialen en uiteraard ook voorzien van protectoren. Wie naast de motor het helemaal in het BMW over straat wil, kan zijn lol op met de vrijetijdscollectie. Deze bestaat onder meer uit verschillende shirts, tanktops, jassen, hoodies en ook accessoires bandana’s, petten, riemen en petten zijn niet vergeten.

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het ios icon icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin
Motoplus app
en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.