Nieuws

Race kids

In een samenwerkingsverband tussen RAP Holland, SOBW en de KNMV is de stichting Race Kids opgericht om jonge kinderen met de wegracesport kennis te laten maken.

Deze nieuwe stichting wil kinderen tussen de 6 en 10 jaar de mogelijkheid bieden om op een betaalbare en veilige manier te gaan racen. Eén seizoen lang zorgeloos en met plezier racen kan al vanaf € 750,- (ex. licentiekosten en inschrijfgeld). Voor dat bedrag mag je een heel seizoen een racepak, een helm, een set handschoenen en raceschoenen gebruiken. De racemotoren worden in bruikleen gegeven, goed onderhouden en naar de circuits vervoerd.

De opleiding wordt verzorgd door erkende KNMV-trainers en begeleid door kinderen en ouders die zelf al veel ervaring hebben met het racen. Deze instapklasse is de perfecte basis om door te groeien naar de andere klassen. Eerst nog met een pocketbike binnen de RAP vereniging, maar daarna bijvoorbeeld op een minibike motor met versnellingen bij de SOBW organisatie.

Kijk op www.rap-holland.nl voor meer informatie over Race Kids.

foto: RAP

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 49,50

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het ios icon icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin
Motoplus app
en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.